Benvingudes!

Us presentem Cúrcuma, un projecte nou que es constitueix a partir d’una motivació i una energia comú, plenes d’il·lusió transformadora i ganes de compartir i enriquir-nos mutuament.

Aquesta és la nostra finestra virtual, en vies de construcció. Tot i així, podeu veure un petit tastet de nosaltres, que anirem completant aviat.

Esperem que us agradi la iniciativa, i us animem a participar!

Imagen

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.