Cúrcuma a les Jornades Articula’t!

Associació Cúrcuma participarem el divendres 17 i el dissabte 18 de Maig a les jornades Articula’t, un espai de trobada per compartir experiències de processos creatius en educació.

Divendres presentarem l’assocació i dissabte farem un taller on mostrarem algunes de les coses que fem… i per suposat, aprendrem de les experiències de les altres entitats!
Us convidem a venir a aquestes súperjornades!

ImagenMés info: http://jornadesarticulat.wordpress.com/

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.

2 pensaments sobre “Cúrcuma a les Jornades Articula’t!”

Els comentaris estan tancats.