Nou taller “Explorant les masculinitats”

El proper dijous 20 i divendres 21 realitzarem el nostre primer taller sobre Masculinitats! un espai on poder explorar les nostres pròpies masculinitats, i reflexionar sobre com hem constrüit i com ens influeix la nostra condició d’home.

Dirigit a homes a partir de 18 anys. 20 i 21 de juny, de 18h. a 21h. a l’Espai Jove Garcilaso (Carrer Garcilaso 103, <m> Sagrera, Barcelona).

No t’ho perdis!

 cartell masculinitats

Aquí pots descarregar-te el cartell per ajudar-nos a fer difussió..

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.