Nou Taller “Explorant les masculinitats!”

Us presentem el nou taller de masculinitats que farem els propers dies 20 i 27 de novembre, i 4 de desembre.

El taller tindrà una durada de 9 hores lectives i busca ser un espai obert a la curiositat per abordar juntes qüestions relatives a la condició d’home. La formació és no-mixta i està adreçada a persones de sexe masculí. Vol ser espai íntim per viatjar a través de la masculinitat, on compartirem experiències per així enriquir-nos de tot el ventall de vivències que es poden viure amb el sexe masculí. Es vol generar un marc de confiança per fer aflorar les dificultats en l’experiència de ser home, i per ser conscients del poder que tenim a les nostres relacions.

El taller es farà els dimecres de 18 a 21h a la sala polivalent de la Ciutat Invisible (carrer Riego, 37). El número de places mínim per a la realització del taller és de 10 persones, i un màxim de 15. El taller té un import de 45€.

Més informació i reserves, escrivint a cooperativa@laciutatinvisible.coop

http://laciutatinvisible.coop/activitats/taller-explorant-les-masculinitats/

Animeu-vos!2013-06-19 23.52.12

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.