“Festival Internazionale Teatro in Comune”

 El passat dijous 14 de novembre vam fer el taller “Deconstruct your look!” al “Festival Internazionale Teatro in Comune” en Casalbordino (Abruzzo-Italia). Aquesta vegada vam estar 4hores explorant les identitats de gènere perifèriques que tenim, habitant de noves i rebutjant d’altres. Van participar entre 15 i 20 persones d’Itàlia, Rússia i EEUU, totes van tenir una gran energia i curiositat sobre la/les pròpia/es identitats de gènere que ens atravessen i sobre el que és ser dona i home segons la societat.

A més de fer el nostre taller, vam estar participant a la resta de Workshops, Performances i Col·loquis en vers a qüestions com la Comunitat, l’activisme, la resiliència, temes de gènere, construcció de puppets, etc. Va ser molt enriquidor i vam poder compartir diverses perspectives de treball en comunitat utilitzant eines d’intervenció com ara el teatre (Teatre de l’Oprimit/da, Theather of Witness) Cercles Narratius, el Ritual, Counsil Circle, etc.

2007-01-01 00.07.29

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.