I seguim!

Aquí seguim, comencem l’any amb bona energia i molt treball intern… Pensar, reformular, organitzar-nos i no estirar-nos dels cabells!
De moment així estem, època de gestar, elaborar, pensar i produir nous projectes, tallers i propostes.

Per  ara només podem avançar que pròximament hi haurà nous tallers sobre masculinitats, micromasclismes, cos i gènere, interseccionalitat i molt més!

Us anirem informant!

Aquí us deixem una foto de nosaltrxs treballant al nostre raconet!

Processed with Rookie

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.