Taller a Can Sanpere

El passat dia 8 de març, vam estar amb la gent que participa en la gestió del CSA Can SantPere. Vam poder parlar sobre la importància de l’escolta, la consciència grupal per poder dur a terme el asamblearisme com a eina.

Vam poder treballar i identificar les necessitats individuals i col·lectives, i valorar la importància de la comunicació en el funcionament grupal.

Moltes gràcies a totes, per les vostres aportacions, escolta i obertura!

asamblea

Su historia es larga, con algunas decepciones en la espalda. Pero a pesar de todo, de las crisis y equivocaciones, la asamblea sabe extraer los mayores aprendizajes, que nos permiten seguir avanzando y recoger, poco a poco, nuevos frutos revolucionarios. “La resistencia es un proceso creativo, resistir consiste en crear, recrear, cambiar el estado de las cosas, participar activamente en el proceso” (M. Foucault).

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.