I Jornades teatre de l’ oprimit/da

Us presentem les primeres jornades sobre teatre de l’oprimit/da organitzades per Cultura crítica a Vila-real. Aquestas jornades es faran  els dies 30 i 31 de maig i 1 de juny, on es treballarà per donar a conéixer i facilitar eines  del teatre de l’oprimit/da .

Des de  Cúrcuma participarem amb un taller de cos i gènere i una acció al carrer sobre les microviolèncias.
Un cap de setmana ple de tallers relacionats amb la temàtica del teatre de l’oprimida/t  des d’una mirada crítica i transformadora!
Més informació i inscripcions en: http://www.culturacriticavilareal.com/

Les jornades son gratüites!

Aquí us deixem la programació completa!

 

programa INTERIORprograma fora

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.