Notícies sobre el taller “Explorant les masculinitats”

 

Us informem que el taller “Explorant les masculinitats” que tenia data els dies 22, 29 d’abril i 6 i 13 de maig al Espai cultural la llibertària, s’ha postposat 2 setmanes.
Així que els dies seran el 6, 13, 20 i 27 de maig, amb el mateix horari (de 19 a 22h), format i contingut.

Per els qui no po2007-01-20 02.05.42dien per les dates, i els qui encara no us heu apuntat, encara podeu fer-ho escrivint a lallibertaria@gmail.com!

Encara quedan places lliures!

Ànim i aprofitar-ho!

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.