Taller d’introducció teòrica i pràctica al Teatre de l’Oprimit i les Oprimides (TO)

 

Durant els mesos de maig i juny oferirem un taller d’introducció teòrica i pràctica al Teatre de l’Oprimit i les Oprimides (TO). El taller està dirigit a tot tipus de persones que vulguin conèixer i explorar les diferents tècniques i eines que ofereix el teatre de les oprimides com les tècniques de Teatre Imatge, Teatre Fòrum i ‘Arco Iris del Deseo.

Realitzarem un recorregut pels diversos eixos que composen aquesta metodologia, a partir de la vivència d’exercicis, jocs i activitats. Reflexionarem conjuntament al voltant de les possibilitats que obtenim quan utilitzem Teatre de les Oprimides, alhora que oferirem un recull d’eines i recursos.

23 i 24 de Maig – Primera Sessió – TEATRE IMATGE
Les tècniques de Teatre Imatge faciliten la opertura dels imaginaris per a descobrir allò que es comparteix al grup. Ens obrim al llengutage del cos!

6 i 7 de Maig – Segona Sessió – TEATRE FÒRUM
Les tècniques de Teatre Fòrum faciliten l’aprofundiment en una temàtica concreta, i la elaboració en forma teatral de la problemàtica.

20 i 21 de Juny – Tercera Sessió – ‘ARCO IRIS DEL DESEO’
L’arco irirs del deseo es centra en les opressions que s’han interioritzat en cadascú. Ens dona eines per superar allò que ens impedeix avançar!

 

On?Cartell internet

A la llibreria Els
Els nou Rals en Viladecans.

Quin preu?
Entre 60€ i 80€, segons les teves possibilitats.

Com inscriure’s?
Envia un mail a laurapastorsolera@gmail.com i t’explicarem el següent pas.

 

 

Anima’t!

 

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.