Escola Feminista d’Estiu 2014

ecola-destiu-2014

Aquí una nova col·laboració de Cúrcuma amb La Centrifugadora per participar a l’Escola Feminista d’Estiu 2014!

Participarem en l’introducció de l’eix 1: “Despullem masculinitats i feminitats”, divendres 13 a les 16.30h, on esteu totes convidades!

L’Escola es durà a terme els dies 13 i 14 de juny a Ca la dona,  amb la temàtica “Desobediències feministes contra les violències corporals” basada en tres eixos de treball que es treballaran durant els dos dies.

Per col.laborar o apuntar-vos envieu un mail a xarxafem@xarxafeminista.org  posant “Xarxa suport EFE’14” a l’assumpte.

 

Us esperem!

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.