Taller Cos i gènere

Us informem que hem modificat el taller de Cos i gènere per falta d’assistència!

Ho  farem els dies 22 i 29 de maig de 18:00 a 22:00 a RAI!

El taller consistirà en crear un espai per explorar la construcció de la nostra pròpia masculinitat i feminitamasculinesidet. Reflexionarem sobre els estereotips i rols de gènere i la relació d’aquests amb el nostre cos. Treballarem la importància del cos en la manera de viure, comunicar i expressar-nos i prendrem consciència de l’ús del cos en l’expressió de gènere, en el moviment, la gestualitat i l’aparença com a eina simbòlica.
Aprofundirem en la reapropiació del cos, el seu ús intencionat, i en com rescatar aquestes parts amb les quals no ens identifiquem i fer-les nostres,  mitjançant la performance.

Esteu totes convidades!
El taller serà mixt i el preu del mateix és de 30€.

Animar-vos!

Per inscriure-us: ass.curcuma@gmail.com

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.