1ª JORNADES LA MARANYA

10374942_461459147333903_6082037068624233772_n

Us donem a conèixer… les primeres Jornades La Maranya!

La Maranya es una trobada pensada per a personas que treballen en col·lectius i grups,  per reflexionar i prendre consciència de

les relacions interpersonals que es donen en els processos grupals, que es celebrarà del 3 al 7 de setembre de 2014 al Ateneu Rural Mas Franch, Sant Feliu de Pallerols (prop d’Olot, Girona).

Vol ser un espai col·lectiu per compartir les vivències grupals a partir de les experiències personals que tenim en formar part d’un grup. La nostra proposta és poder fer-ho a partir de les metodologies participatives, creatives i vivencials que veuen de les tècniques del Treball per Processos, el Teatre de l’Oprimit, i la Narració, entre d’altres, on comptarem amb la participació de  Fil a l’Agulla i TheAlbero.

Aquí us deixem el link al blog  (en construcció), on podreu trobar més informació sobre les jornades!

Us anirem informant!

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.