Taller micromasclismes a la Ciutat Invisible

 

Ens complau convidar-vos a una nova sessió formativa: el taller sobre micromasclismes que impartirem a La ciutat invisible el proper 28 de maig a les 19h. L’activitat tindrà una durada de 2 hores.

 En primer lloc, faThumbnailrem un abordament teòric i pràctic al voltant dels micromasclismes. Us recomanem que llegiu el text de Luis Bonino “Micromachismos: la violencia invisible en la pareja” que trobareu en aquest enllaç.

En segon lloc, treballarem la identificació i el reconeixement d’aquestes violències subtils i naturalitzades, així com la seva relació directa amb la perpetuació de les bases de la societat heteropatriarcal. Ens agradaria molt compartir i aprendre de les vivències i les experiències quotidianes de les persones participants, per facilitar un anàlisi de les conseqüències emocionals i relacionals que impliquen. Per acabar, facilitarem un espai on construir col·lectivament estratègies de transformació de les situacions treballades.

Per apuntar-se al taller escriu un email a  cooperativa@laciutatinvisible.coop

Vine!

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.