Cúrcuma a Vila-real!

 

Aquest cap de setmana hem pogut gaudir de les Jornades de teatre de l’oprimit organitzades per Cultura crítica en Vila-real, on hem pogut participar mitjançant un taller i una acció participativa sobre microviolèncias i la interrelació entre el cos i el gènere. Lxs participants van parlar sobre les identitats, les categories, les limitacions, les obligacions, el repte, la autoacceptació, la cura, el permetre’s, el ser unx mateix, l’apoderament, la responsabilitat…

Ha sigut un luxe poder compartir aquests pocs però intensos dies, amb lxs organizadorxs, companyies i amb les persones que s’han apropat a les jornades durant els tres dies.
Gràcies a les persones que van participar en el taller per la seva energia, la seva obertura, la seva sinceritat i gratitud!

Seguim!DSCF6540

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.