Jornades d’okupació i agitació rural

 

La setmana vinent, ens anem a les Jornades d’okupació i agitació rural que es faràn a Casa Selba (Graus, Huesca) del 14 al 22sobrarbe-aragon-alto_54596053 de juny.

Treballarem en grups no mixts temes com la convivència, la divisió de treballs, els rols i la comunitat. Explorarem com ens travessa el gènere en la nostra quotidianitat i en els nostres espais col·lectius, com es reflecteix la nostra construcció de gènere en la comunitat, i com es desenvolupen les nostres necessitats i limitacions en aquests contextos.

El format de jornades  inclou treballs comuns al matí, i dedicar les tardes a tallers, xerrades, debats, un espai per al treball de la xarxa RIZOMA.

Per fer inscripcions podeu apuntar-vos a la pàgina de les jornades!  +Info

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.