Jornades la Maranya, incripcions obertes! i Cúrcuma… fins l’agost!

Hola amics i amigues de Cúrcuma!

Tot i que les Jornades la Maranya estan súper actives, i les incripcions i la informació estan obertes… avui oficialment marxem de vacances! Després d’un any ple d’aprenentatges, un any de creixement individual i de l’Associació, de reptes i d’oportunitats, de transfromació!!

Us agraïm de tot cor a les persones i col·lectius que heu confiat en la nostra feina, sense vosaltres no hauríem pogut avançar. Gràcies per donar-nos la oportunitat, tot i ser una Associació jove i de vegades “desconeguda”, de treballar al nivell de profunditat i entrega com hem pogut fer-ho. Ens adonem com la nostra feina cada vegada és més rica, més completa, més conscient. I alhora, apareixen molts reptes més!

Seguim aprenent a aprendre dels errors, a recolzar-nos en els moments difícils (que també n’hi ha hagut), i a gestionar la diversitat que hi ha entre nosaltres tres per a que sigui una ventatja, una font de riquesa. Gràcies a les persones que heu col·laborat amb nosaltres, gràcies a la Mariona, el Ferri i la Flor per les dinamitzacions, Andrea pels magnífics dissenys, els artistes del Cabaret Emmaranya’t, i tantes persones més…! Extensions de Cúrcuma que han aportat cadascuna el seu tresor singular. Gràcies!

I també gràcies a la Maier, la Inma i el Nando, per seguir dia a dia connectades entre sí, gestionant cada dia millor les diferències, amb amor!

Bon estiu, i fins l’agost!

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.