Tan sols queda una setmana per donar inici a les Jornades La Maranya, i ja està tot en marxa!

CARTEL_JORNADES LA MARANYA_opcio_tags_ligera

A una setmana vista, ja sabem com seran les nits temàtiques de La Maranya. Durant les quatre nits de la trobada gaudirem amb dinàmiques rituals, cercles narratius, danses i moviment, fogueres i música.

A més, us volem presentar la formadora que ens proposarà el taller de Treball de Processos, l’Anna Pujol a qui podeu conèixer cliclant aquí.

Si encara no heu confirmat la vostra plaça, encara hi sou a temps!! Us podeu inscriure a:  jornadeslamaranya@gmail.com

 

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.