Nou Taller setmanal de Teatre de les Oprimides

Us convidem a la nova proposta de Cúrcuma i el Teatre de les Oprimides per a aquesta tardor de 2014. En aquesta ocasió, serà en col·laboració amb el Casal Popular 3 Voltes de Rebel de Nou Barris, amb qui recentment hem tingut molt bones sinèrgies i amb qui també desenvoluparem altres activitats que, ben aviat, us informarem.

El taller començarà el dimarts 7 d’Octubre i seguirà durant tots els dimarts d’Octubre, Novembre i Desembre, de 19h a 21h a la seu de 3 Voltes Rebel (Psg Urrutia 125, 9Barris).

carteles_teatreoprimides

Serà un espai per a experimentar i vivenciar amb els jocs i les tècniques del Teatre de les Oprimides. Utilitzarem dinàmiques de teatre i creativitat per a desenvolupar la mirada crítica en un ambient de confiança, lúdic i participatiu. A través de l’univers de la imatge, el so, la paraula i el moviment, construirem coneixement col·lectiu, farem preguntes sobre la realitat que ens envolta i explorarem possibilitats per a transformar-la. Crearem escenes teatrals i explorarem en elles.

No cal experiència prèvia! 

Si coneixes algú que pot estar interessada, o ens ajudes amb difusió, t’ho agrairem.

Preus:

30€ per persona al mes

45€ al mes per a DUES amigues o amics

60€ al mes per a TRES amigues o amics

Inscripcions a: cp3voltesrebel@gmail.com

T’HI ESPEREM!

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.