Tallers temàtics de Gènere

Us convidem als tallers temàtics que realitzarem aquesta tardor al Casal Popular Tres Voltes Rebel de Nou Barris (Barcelona). Es tracta d’un conjunt de tallers on explorarem individual i col·lectivament amb l’objectiu de prendre consciència.

 Els tallers que realitzarem son:

Taller “Micromasclismes: percebem allò invisible”
El dissabte 25 d’Octubre: de 10h a 14h (4h). El preu són 15€.
Taller “Cos i gènere: com és la interacció?”
El divendres 7 i el dissabte 8 de Novembre (12h).
Divendres: de 18 a 21h.
Dissabte: de 10h a 14 30h y de 16h a 20h.
Amb dinar col·lectiu i pausa per berenar!
El preu són 40€.
Taller “Interculturalitat i gènere: una mirada interseccional”
Segona setmana de Desembre (pròximament data confirmada). 4h. El preu són 15€.
Si voleu més informació sobre aquests tallers, descarregueu el Catàleg de Serveis.
Per inscriure-us només heu d’enviar un correu a cp3voltesrebel@gmail.com indicant el nom del taller al que voleu assistir.
Us hi esperem!!
DSCF6540

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.