Próxima experiencia de Mentor-Ship con Héctor Aristizabal

Por primera vez en Italia, se realizará una residencia artística, la cual ofrece una formación avanzada en el Teatro del Oprimido (TO).

Será a través del Mentor-Ship junto con un grupo de artistas-facilitadorxs (aprendices) y sus mentores/as experimentados, en una comunidad local en Italia durante 14 días, donde se creará una obra de teatro foro (con elementos del Teatro Legislativo) que se presentará en la comunidad.

Organiza: The Albero y ImaginAction

Si estás interesadx, contáctanos (ass.curcuma@gmail.com) y te explicaremos con más detalle.

Para más información:
http://thealbero.wordpress.com/mentor-ship/

mentor-ship

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.