Taller d’Interculturalitat i gènere a 3 Voltes Rebel

El proper divendres 13 de Febrer, tindrà lloc el taller de d’Interculturalitat i gènere: Una mirada interseccional al Casal Popular 3 Voltes Rebel (Nou Barris).

Què significa raça i gènere? Com ens creuen? Com es creuen? Com és la nostra manera de viure el món des de les nostres realitats?

En aquest taller, explorarem la relació entre vivéncia de la interculturalitat i la de gènere. Prendrem consciència de les múltiples identitats que ens identifiquen (gènere, ètnia, pais d’origen, orientació sexual, edat, classe social…), i de les freqüents relacions desiguals de poder entre les minories i les cultures majoritàries.

Investigarem com els models d’opressió dins de la societat (racisme, sexisme, homofòbia…) no actuen de forma independent uns dels altres: sinó que s’interrelacionen creant un sistema de múltiples formes de discriminació.

Cuidarem un espai de confiança per a qué puguin aflorar diferents experienciés.

El taller serà de 17h. a 21h. i el preu del mateix és de 15 euros.

Si estàs interessada o interessat no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres ass.curcuma@gmail.com. Encara hi ha places lliures!carteles_interculturalitat_nou(1)

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.