Nova data d’inici del taller “Radiografies del poder”

El taller de Radiografies del poder començarà el dimarts 21 d’abril (i no el dia 14) a l’espai La Tinta del Poble Sec.

És un taller pensat per a explorar en la temàtica de les relacions de poder que es creen en els grups i com això ens afecta individual i col·lectivament.

DSC01510La proposta és utilitzar les eines del Teatre de l’Oprimit i la mirada que ens aporta el Treball de Processos per reflexionar i actuar entorn de qüestions com ara “com ens travessa el poder?” o “com es generen les violències a través de les relacions de poder?”, entre d’altres.

El taller consta de 8 sessions setmanals, que es duran a terme els dimarts a partir del 21 d’abril en horari de 18.30 a 20.30 hores.

Per a inscripcions i més informació, contacteu a latintapoblesec@gmail.com

Animeu-vos que encara hi sou a temps per apuntar-vos!

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.