Cabaret Emmaranyat 2015!

Ja podeu anar guardant la data: el 23 de maig torna el Cabaret Emmaranyat!!

Després de l’èxit del cabaret de l’any passat, un any més proposem un espectacle de cabaret amb números de dansa, clown i teatre destinat a recollir fons per a l’autogestió econòmica de les Jornades La Maranya!

Ja podeu consultar el cartell d’aquest any, que es celebrarà el dissabte 23 de maig al Teatre RAI a partir de les 19 hores.

A més de l’espectacle, comptarem també amb una bona sel·lecció de pinxos i begudes a preus populars.

Cabaret-emmaranyat-2015-2

Us esperem el dissabte 23 al Teatre RAI (al carrer Calders, 12 a Barcelona) a partir de les 19 hores!!

Podeu seguir aquest esdeveniment aquí.

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.