TALLER Radiografies del poder

Presentem un nou format del taller “Radiografies del poder” per al mes de juny!

Proposem una única sessió per el dissabte 6 de juny a la La Tinta del Poble Sec, en horari de 10 a 14h i de 15,30 a 19,30h.
El tema central d’aquest taller són les relacions de poder que es creen en els grups i el que això ens genera, fent atenció a les diferents parts que estan en joc en una relació de poder.
Reflexionarem i actuarem entorn a preguntes com: com ens travessa el poder i de que forma l’utilitzem? Com es generen les violències a través de les relacions de poder? Quin paper juga el gènere i altres eixos d’opressió?
radiografias-del-poder--juny
Per les inscripcions podeu escriure a latintadelpoblesec@gmail.com i si voleu més informació o teniu algun dubte no dubteu en contactar-nos a ass.curcuma@gmail.com !
El preu del taller és de 40 euros, però si us apunteu dues persones persones teniu una oferta per 65 euros totes dues!!
Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.