Juny, és el mes de treball cap a l’interior de Cúrcuma!

Aquestes darreres setmanes en Kiku, l’ Arantxa, la Mariona i l’Inma hem estat fent treball intern: hem repassat la nostra missió, visió, valors, línies estratègiques de Cúrcuma…

i el que ens queda per fer!!

Juny està sent un mes de ficar l’interior de Cúrcuma del revés. Com ja sabeu algunes, l’equip va canviar a principis d’any, vam tenir noves incorporacions i comiats (especialment d’en Nando, que ja ha és en algun racó de Mèxic).

1459227_898498136859043_5064124425671439560_n

 

Això que implica? una dedicació i treball d’equip intern amb l’objectiu de revisar i qüestionar el que Cúrcuma ha estat aquests dos anys; transformar el que sigui necessari per què tot l’equip se la senti seua, generar nous reptes i somnis alts, i sobretot, que Cúrcuma siga més sostenible en tots els seus sentits.

Esperem que de cara al Setembre aquest treball ens faça més fortes i estratègiques per seguir oferint el nostre treball que … en essència és:

L’acompanyament de processos individuals i col·lectius de pressa de consciència per caminar cap a una llibertat de ser, capacitat de consciència crítica, respecte i responsabilitat, tant a escala individual, relacional, grupal, com a estructural.

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.