Nou catàleg d’adults!

Després d’haver publicat el catàleg d’activitats per joves actualitzat, ara li tocava el torn del catàleg de serveis per a adults!

Ja el tenim aquí.

Podeu veure que hem inclòs nous tallers que durant els darrers mesos hem anat proposant i ideant, i finalment hem decidit donar-los un lloc en el nostre catàleg d’activitats. És el cas dels tallers “Radiografies del poder” i “Autoestima crítica”.

I també veureu que hem incorporat un nou servei: acompanyament terapèutic, un servei d’atenció psico-social, amb perspectiva humanista, feminista i comunitària enfocat principalment en la teràpia Gestalt.

CS_portada

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.