Reemprenem l’activitat!

Ja fa dies que a Cúrcuma hem tornat de vacances, hem reprès el treball intern per ultimar tots els detalls per aquest trimestre.

Però és aquesta setmana en la que reprenem la nostra activitat mitjançant tallers i formacions! Ja que avui comença el Taller de Teatre de l’Oprimit a l’Esberla de Vilassar de mar. Podeu trobar més info aquí

I és  que aquest trimestre que ens arriba ple d’activitats, si no us voleu perdre res podeu inscriure-us al nostre butlletí d’activitats aquí.

I, si encara no ho feu, ens podeu seguir també al Facebook i Twitter!

corANCHO---seguim!!

 

 

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.