Cancel·lem les Jornades La Maranya 2015

DSC01475

 

Ens sap molt de greu informar que enguany no podrem celebrar les II Jornades La Maranya. Hem hagut de cancel·lar-les per no arribar el mínim de participants per fer-les possible per segon any!

Des de Cúrcuma ens sap greu, pensem que és un projecte molt potent, i per això ens posarem a treballar per poder dur-les a terme potser en unes altres dates, o un altre format. També és una prioritat per nosaltres trobar finançament per poder fer més accessible la quota per la participació a La Maranya.

Per tot això us agraïm que ens feu arribar les vostres propostes, crítiques o comentaris per ajudar-nos a fer més gran aquest projecte! Si en teniu ganes, ens podeu escriure a ass.curcuma@gmail.com !

Per últim, volem agrair profundament a totes les persones que ens heu donat suport en totes les formes possibles, ja sigui compartint la info, apuntant-vos a les jornades, venint a la Kafeta o al Cabaret Emmaranyat, i per les que ens feu arribar comentaris animant-nos a seguir amb el projecte de les Jornades La Maranya!

Gràcies, gràcies, gràcies!!

corANCHO---seguim!!

 

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.