Proposta d’activitats per el 25-N Dia Internacional per l’eliminació de les violències de Gènere

25n

S’acosta la data, i us volem presentar la proposta d’activitats per el 25-N que oferim a Cúrcuma.

Aquest any ampliem aquesta sel·lecció d’activitats amb dues peces de Teatre i Teatre Fòrum!!

Hem preparat una oferta d’activitats per joves i adolescents i també per adults. Potser esteu buscant com treballar la temàtica coincidint amb la data amb els vostres grups, col·lectius, equips de treball o centres i espais de reunió de manera transformadora.

Doncs, aquí hi trobareu un ampli ventall de propostes, que  inclou des de tallers participatius i creatius, peces de Teatre Fòrum i fins una proposta d’acció participativa.

Totes elles aborden la temàtica de les Violències de Gènere des de diverses perspectives, oferint eines complementàries per la presa de consciència i l’empoderament individual i col·lectius que ens permetin transformar les relacions desiguals en d’altres més lliures i conscients.

Si cap d’aquestes propostes s’ajusta a les vostres necessitats, podeu fer-nos arribar la vostra idea, i podem dissenyar conjuntament el taller o activitat que esteu buscant.

Si voleu més informació sobre els formats i els preus d’ aquestes activitats,

contacteu a ass.curcuma@gmail.com !

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.