Taller de Teatre de l’Oprimit al Maresme

Al mes de setembre vam començar un taller de Teatre de l’Oprimit amb l’Esberla de Vilassar de Mar. Es tractava d’un taller setmanal de 10 sessions on ens proposàvem explorar col·lectivament a partir del què ens ofereix aquesta metodologia per la transformació social.

I ara que ja estem a punt d’acabar-lo,ens hem adonat que n’hi ha per molt més i que tenim moltes ganes de continuar. Així que proposem convertir aquest curs en un taller anual, amb la possibilitat de crear un grup estable al Maresme.

Continuarà sent els dilluns de 20 a 22h en el Casal Popular Atzari (Passeig dels Pins, Vilassar de Mar).

 

 

TO-Vilassar

 

 

Si voleu veure què hem fet fins ara, dilluns vinent dia 26 d’octubre farem la presentació de la peça de Teatre Fòrum que hem estat treballant: “Poliamor Alfa: les relacions obertes i el gènere”.

Esteu totes convidades a veure’ns, participar i actuar! Podeu veure més detalls en l’esdeveniment del facebook.

 

Si en teniu ganes, o necessiteu més informació sobre el taller, contacteu-nos a ass.curcuma@gmail.com

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.