Taller “Explorant les Masculinitats”

Aquest novembre iniciem la tercera edició del taller “Explorem les masculinitats” en col·laboració amb la Ciutat invisible

CRbiwxPXAAA_4fi

El taller està dirigit a persones socialitzades com a homes i té per objectiu prendre consciència de les conseqüències que té aquesta socialització masculina i explorar els límits que genera.

Es treballarà a partir de les experiències dels participants per posar en comú i aprendre del ventall de vivències i perspectives que puguin aparèixer. El curs vol ser un mitjà per generar un espai de confiança per fer aflorar les dificultats en l’experiència de ser home, i per treballar la consciència i la responsabilitat del poder que s’exerceix a les relacions.

Facilitarem un apoderament personal i col·lectiu davant els mandats i les exigències de la “masculinitat tradicional”, donant espai i creant col•lectivament alternatives més sanes i beneficioses.

Es tracta d’un taller setmanal on treballarem a partir del Teatre de l’Oprimit i la Facilitació de grups, alhora que faran ús d’exercicis i algun dels plantejaments del Treball de processos i de la Gestalt.

Ens trobarem tots els divendres del mes de novembre de 10 a 13h a la Ciutat Invisible al barri de Sants de Barcelona.

El taller tindrà una durada de 12 hores repartides en quatre sessions de tres hores,  i el seu cost seran 50€.

En el següent enllaç trobareu el programa del curs i el dossier complet de lectures proposades per al taller.

Podeu fer la inscripció al curs aquí

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.