Presentació del Teatre Fòrum: “Poliamor Alfa” a Vilassar de Mar

Dilluns vam fer la presentació de la petita peça de teatre fòrum “Poliamor Alfa”, que va ser el resultat de 6 sessions emmarcades en els Tallers Zero 2015 de Vilassar de Mar amb el nostre taller de Teatre de l’Oprimit.

foro vilassar
Dilluns a les 21h van aparèixer una vintena de veïns i veïnes del Maresme que es van bolcar a debatre i qüestionar les jerarquies que poden arribar a existir a les relacions poliamoroses.
Després de mostrar el conflicte que hi ha entre una parella que, aparentment, ha consensuat que volen tenir altres relacions amoroses al mateix temps, i com això afecta les diferents persones de la relació. Vam parlar i provar a l’escenari una altra forma de relacionar-nos, amb cura, suport mutu, comunicació, respecte i deixant els límits clars (entre altres estratègies).


Vam qüestionar com pot afectar l’amor romàntic a les relacions poliamoroses, ja que el poliamor no significa que hàgim superat els efectes de l’amor romàntic en les nostres relacions.


Aquí us deixem unes fotos de l’esdeveniment i us animem a participar en el Taller de Teatre de l’Oprimit del Maresme al Casal Atzari (Vilassar de Mar). Hem pensat en seguir oferint el taller des de Cúrcuma durant tot el curs i així poder expandir molt més aquesta eina tan transformadora.


foro vilassar 2

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.