Jornades Lleure i Sexisme 2015

Diumenge 8 de novembre es celebren les V Jornades sobre Lleure i Sexisme a l’Espai Jove La Fontana!

cartell_gran_enviar2

 

Enguany, Cúrcuma hi participarem amb el taller “Masculinitat, rang i privilegi” conjuntament amb Ulleres per Esquerrans. Es tracta d’un taller on explorarem a partir de les preguntes:

  • Quina és la relació entre poder i masculinitat?
  • Quina consciència tenim els homes respecte el poder i els privilegis?
  • Com podem prendre’n consciència per transformar la nostra realitat i ser més igualitaris en les nostres relacions?

I intentarem donar resposta i diàleg de forma vivencial a aquestes preguntes i crear un espai de presa de consciència i transformació amb perspectiva de gènere.

És un taller no-mixt, per tant, destinat a homes amb ganes d’explorar i qüestionar el seu procés i relació entre la masculinitat, el rang i els privilegis.

Per saber-ne més sobre les Jornades i les seves activitats,  i també per a inscrire-us, us podeu adreçar aquí

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.