Activitats de Novembre!

Amb l’arribada del mes de novembre, la nostra agenda s’omple encara més d’activitats i tallers!

Durant el mes de novembre podem trobar un munt d’activitats dedicades a combatre les violències de gènere, que culminen el dia 25 DE NOVEMBRE, DIA INTERNACIONAL PER L’ELIMINACIÓ DE LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE.

Des de Cúrcuma, prendrem part en les “Jornades de Lleure i Sexisme” del dia 8 de novembre i també en el “XI Fòrum contra les violències de gènere” del 12, 13 i 14 de novembre. I també participarem en diferents tallers i xerrades, i coordinarem la Concentració a la Plaça Sant Jaume el 16 de novembre organitzada per la Plataforma Unitària contra les violències de gènere.

Per no perdre detall de cap d’aquestes activitats, podeu consulta l’apartat de Properes activitats!

25n

Si esteu pensant en realitzar activitats amb la vostre entitat, centre o col·lectiu, podeu veure la nostra oferta d’activitats en motiu del 25N a l’apartat 25 de novembre , o contactar-nos a ass.curcuma@gmail.com per més informació!

 

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.