XI FÒRUM CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE

El proper cap de setmana es durà a terme el XI Fòrum contra les Violències de Gènere!

20150719_xi_forumwebEnguany, sota el títol “JUNTES GENEREM NOVES ESTRATÈGIES PER COMBATRE EL MASCLISME!” ens reunirem el 12, 13 i 14 de novembre a l’Espai Francesca Bonnemaison.

El Fòrum són unes jornades anuals que organitza la Plataforma Unitària contra les violències de gènere des de l’any 2005. Des d’aleshores s’ha consolidat com un punt de trobada i de reflexió de tota la ciutadania sobre els temes d’actualitat al voltant de la violència masclista.

Durant les diferents jornades del Fòrum realitzar un munt d’activitats, des de la participació en debats, assistència a xerrades com prendre part en una marxa exploratòria per la ciutat, des de la perspectiva de gènere.

Podeu consultar el programa complet aquí .

 

En aquesta edició del Fòrum, l’Associació Cúrcuma hi pren part en diferents activitats:

  • Xerrada “El moviment associatiu com a instrument de foment de valors en la igualtat de gènere” organitzada per el Consell Nacional de Joventut de Catalunya. Divendres 13 a les 17h

La participació juvenil en clau feminista (3)

  • Taller amor romàntic “Com són les nostres relacions?”. Serà una de les activitatssimultànies destinades als adolescents que participin al Fòrum durant el matí del divendres 13.

 

  • Debat Participatiu “Com ens estem organitzant envers la violència masclista?” És un acte obert a totes les organitzacions que lluiten pels drets i llibertats de dones, lesbianes i trans. Dissabte 14 a les 17h.

 

Recordeu que encara sou a temps d’inscriure-us  i que totes les activitats són gratuïtes!

Més info i inscripcions

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.