CONCENTRACIÓ DE LA PLATAFORMA UNITÀRIA CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE

Recordem que avui dilluns 16 de novembre tindrà lloc la concentració de la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere.

20h a Plaça Sant Jaume de Barcelona

Ens trobarem per retre homenatge a les dones assassinades per violència de gènere i per mostrar el nostre rebuig vers aquesta.

20150312concentracions

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.