COL·LOQUI “FEM POSSIBLE UNES VIDES MÉS VIVIBLES”

Demà, dijous 19 de novembre a les 19h a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé

Es tracta d’una xerrada col·loqui dins el cicle “Desmarcant alternatives” que organitzen les Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

desmarcat_thb_medAquest cicle presenta maneres alternatives de fer economia i de consumir: cooperatives, socials i solidàries. Propostes que donen respostes a les necessitats de la vida quotidiana, arrelades al barri i basades en les persones.

Compartirem la xerrada amb Clara Dachs de abC.coop i amb l’associació Matriu.

Podeu consultar tots el programa del cicle “Desmarcant alternatives” aquí

Us hi esperem!!

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.