TEATRE FÒRUM DEGENERANT UTÒPICS

Aquesta setmana arriba plena d’activitats a l’agenda de l’Associació Cúrcuma!

Una de les activitats que us proposem és el Teatre Fòrum “Degenerant Utòpics” a l’Espai Jove la Fontana el divendres 27 a les 18h.

En aquesta ocasió podrem veure la peça de Maria – La Lioparda sobre estereotips i rols relacionats amb el gènere. Sense dir cap paraula, utilitzant la pantomima carregada de sàtira, la bufó aconsegueix fer reflexionar sobre tot un seguit de situacions que van de les més quotidianes a les més extremes i  a les quals ens veiem exposats i exposades per raó de gènere: Homes que han de semblar forts, que no poden flaquejar. Dones que, si volen ser dones completes, han de ser mares. Dones que, a banda de mares, han d’estar primes i ser boniques, etc.

A partir de l’obra, generarem un espai per debatre i processar la peça i tot allò que ens suggereixi.

L’entrada és gratuïta i oberta al públic, no us ho perdeu!

Espai La Fontana 27 nov

 

Podeu veure tota la nostra agenda d’activitats aquí!

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.