DIA INTERNACIONAL PER L’ELIMINACIÓ DE LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE

25n

En motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de les Violències de gènere tenim programades un seguit d’activitats gratuïtes i obertes al públic:

 

  • XERRADA – TALLER “Micromasclismes, percebem allò invisible”, avui dimecres 25 de Novembre a les 18h al Centre Cívic Sant Martí, Barcelona

L’entrada és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

cartell-CC-Micromasclismes-web

 

  • Taller: “Micromasclismes, com afrontar-los” , dijous 26 de novembre a les 19 h a les Escoles Velles, La Bisbal de L’Empordà

En aquesta activitat es treballaran els micromasclismes,  que sovint estan invisibilitzats i acceptats com a comportaments normalitzats.

El taller es focalitza en la identificació i el reconeixement d’aquest tipus de violències tant subtils i naturalitzades.

Per últim hi haurà un espai on construir col·lectivament estratègies de transformació de les situacions treballades per a un apoderament front a les situacions de desigualtat

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia enviant un correu angomez@baixemporda.cat o a l’Àrea de Joventut de l’ajuntament (Escoles Velles).

  • TEATRE FÒRUM DEGENERANT UTÒPICS , 27 de novembre a l’Espai Jove la Fontana a les 18h, Barcelona

El divendres 27 de novembre podrem veure la peça Degenerant Utòpics amb Maria – La Lioparda a l’Espai Jove La Fontana de Gràcia. A partir de l’obra podrem reflexionar conjuntament sobre els estereotips relacionats amb el gènere i tot allò que la peça ens suggereixi.

Activitat oberta i no cal inscripció prèvia!

 

Baner degenerant utòpics la fontana

 

 

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.