Nova formació: Mestre Empoderades i Empoderats

A Cúrcuma ens estem refent del volum d’activitat del mes de novembre, estem satisfetes per la feina feta i agraïdes per haver fet créixer la nostra xarxa d’entitats i administracions amb les que col·laborem!

Mica en mica anirem mostrant la feina feta, però avui volem presentar-vos la nova formació que oferim!

Fa uns mesos us dèiem que estàvem covant un nou projecte, doncs ja tenim dates!

A partir del mes de gener comencem la Formació de Mestre Empoderades i Empoderats!

Es tracta d’un curs dirigit a persones que es dediquin o bé tinguin interès en el món educatiu, ja siguin mestres, educadores, monitores, talleristes, etc.

És una formació enfocada a  treballar sobre la fortalesa personal i connectar amb les nostres motivacions internes profundes; així com desenvolupar la nostra capacitat de lideratge, pel que fa a la comunicació i en la relació amb el grup classe.

Oferim dos cursos d’aprofundiment en grup: un tindrà lloc a Barcelona a l’Espai Contrabandos i es realitzarà a partir de 6 sessions les tardes dels dissabtes.

El segon, és el curs que comencem a Girona també al gener i que es durà a terme els matins dels dissabtes, també durant 6 sessions.

Cartell-MEE-Girona-2016
Formació Girona 2016
mestres empoderades_contrabandos
Formació Girona 2016

Trobareu tota la informació a l’apartat de Mestres Empoderades i Empoderats !!

 

I si voleu més informació, no dubteu a contactar-nos a :

ass.curcuma@gmail.com

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.