Activitats de novembre: Degenerant Utòpics amb el Consell de Joventutd’Horta Guinardó!

Durant el mes de novembre, vam participar en diferents activitats amb entitats i administracions. El 28 de novembre vam compartir la tarda de dissabte amb diferents esplais i caus d’Horta-Guinardó, gràcies a la proposta del Consell de Joventut d’Horta-Guinardó.

En aquesta ocasió vam proposar un taller participatiu on vam presentar la peça “Degenerant Utòpics” de Maria – La Lioparda dinamitzada amb dinàmiques participatives al voltant de l’obra.

D’aquesta manera, vam treballar les identitats i els estereotips de gènere, l’amor romàntic i altres temes que ens van suggerir.

 

Nosaltres ens vam sentir molt a gust, i vam poder treballar amb joves i adolescents amb ganes de parlar i compartir!

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.