8 DE MARÇ

Sin título-1

En motiu del 8 de Març – Dia Internacional de les dones, hem preparat un seguit d’activitats per dur a terme en grups i col·lectius!

Si esteu buscant com commemorar el dia en els vostres espais, entitats o col·lectius, ja podeu consultar tota la nostra oferta en l’apartat 8 de Març.

Hem preparat activitats tant per infants, joves i adolescents com per persones adultes! N’hi ha per triar i remenar! Si cap d’aquestes s’adiu a les vostres necessitats, ens podeu fer la vostra proposta a ass.curcuma@gmail.com !!

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.