Vídeo: El teatre com a eina de transformació social. Entrevista a Cúrcuma i la.lioparda

I aquí arriba el primer vídeo de Cúrcuma!

En aquest vídeo expliquem la metodologia del teatre i del teatre de les oprimides, i com la fem servir als nostres tallers i intervencions.
També expliquem com van començar a col·laborar Inma (Cúrcuma) i Maria (la.lioparda) a través de la peça “Degenerant Utòpics”, utilitzant-la com a recurs pedagògic per treballar entorn de les identitats, els rols i els estereotips de gènere, l’amor romàntic i certes violències de gènere.

Esperem que us sigui interessant!

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.