Taller “Desenredant el gènere” a Mallorca!

El dies 8, 9 i 10 d’abril realitzarem el taller “Desenredant el gènere” a Palma amb la col·laboració de Maria la.lioparda.

Cartell-Mallorca-blanc

En el taller de 15h explorarem com ens configura i delimita la vivència, la concepció i percepció del nostre cos: el fet d’haver estat socialitzades com a dones o homes i el fet d’identificar-nos amb una determinada identitat de gènere.

Alhora, el nostre cos i les seves maneres de fer i d’estar, de moure’s, de sentir-se, de reconèixer-se, de relacionar-se…també reprodueix (o transgredeix) la nostra identitat de gènere. I en tot això, veurem com ens influeix la manera en què les persones del nostre voltant ens miren, ens llegeixen, ens perceben.

Per endinsar-nos en aquest taller, començarem amb una adaptació de la peça “Degenerant Utòpics”* de Maria la.lioparda com a inspiració per veure com ens pot fer de mirall i aprofundir en les identitats de gènere, rols, performativitat i molt més.

Tota la informació Taller Desenredant el gènere !!

Teniu fins el 24 de març per inscriure-us a ass.curcuma@gmail.com

 

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.