Campanya de recollida de llibres per al projecte “Trenquem el silenci”

La Plataforma unitària contra les violències de gènere organitza una campanya de recollida de llibres per a Sant Jordi! Els llibres s’oferiran en una parada per la Diada, a canvi d’un donatiu que anirà destinat al Projecte “Trenquem el silenci”.
Voleu participar en la 20150309 cartellwebrecollida de llibres?? Aquí teniu totes les opcions per prendre’n part! Podeu des de donar llibres que ja no us facin ús a col·laborar en la parada el mateix dia de Sant Jordi.
Voleu saber-ne una mica més??

logo trenquem

El TRENQUEM EL SILENCI és un programa de prevenció de violència de gènere des del qual fomentem la realització d’accions amb centres educatius, de lleure i AMPES.

Dins aquestes accions es posen  a disposició un catàleg d’activitats, on podreu trobar una gran varietat de xerrades i tallers de prevenció, que faciliten les entitats que conformen el TRENQUEM.

Podeu consultar el catàleg d’activitats subvencionades aquí!

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.