Kafeta solidària amb la Trobada europea de Ma(g)dalenes de Teatre de les Oprimides!

Com sabeu, s’està preparant a Barcelona una Trobada europea de Ma(g)dalenes de Teatre de les Oprimides el mes de juny, en la que Cúrcuma també hi participa.

Aquest divendres 15 d’abril celebrarem una kafeta a La Bastarda (Sants, Barcelona) per l’autogestió de la Trobada! Us convidem a assistir-hi, hi haurà la presentació d’una peça de Teatre Fòrum, DJs, pinxos i begudes i més sorpreses!!

Tota la info de la Kafeta aquí!

En voleu saber més de la Trobada?

Es tracta d’una trobada autogestionada de grups i persones practicants del Teatre de les Oprimides amb perspectiva de gènere a Barcelona. En el seu web, podeu consultar tots els detalls, com també el programa i com fer la vostra inscripció.

Us hi esperem!!

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.