Taller de “Labor de Retalls i Històries”

En aquest taller intergeneracional per a dones construirem un espai de confiança i suport mutu on compartir les nostres històries i vivències, i les transformarem en una gran peça de “patchwork”.

Durant 10 sessions, farem un recorregut per les nostres etapes vitals i reflexionarem sobre què ha significat per a nosaltres el fet de ser dones en una societat patriarcal.

Intercanviarem experiències sobre la nostra infantesa, la família, la sexualitat, el treball reproductiu i de cures, les relacions amoroses o les violències de gènere mentre cosim, brodem, escribim o dibuixem les nostres reflexions i els nostres records en un retall de tela.

Al final del taller, ajuntarem tots els retalls convertint-los en una gran peça que explicarà la nostra història individual i col·lectiva.

Comencem el 27 d’abril a La Tinta del Poble Sec !!

Taller de 10 sessions, els dimecres de 20 a 22h!

Més info aquí

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.