Formació: “Mestres, Educadores i Educadors Empoderats”.

Video: Testimoniatges de les participants de la primera edició de la formació de Mestres Empoderades impartida per Associació Cúrcuma durant el curs 2015-2016

Educadors i Educadores Empoderades és un programa que ha format a milers de professionals arreu del món. Cúrcuma va rebre la formació fa tres anys, des de llavors ens ha estat molt útil en la nostra tasca educativa i per això, l’estem multiplicant. Aquest curs realitzarem la segona edició de la formació.

Aquesta formació t’oferirà recursos per encarar els reptes diaris que trobes en la teva  tasca professional.

Informació sobre el curs d’Educadors i Educadores Empoderades

Informació sobre el curs de Mestres Empoderades

Inscriu-te en ass.curcuma@gmail.com

 

 

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.