TALLER: TEATRE DE L’OPRIMIT & AFROFUSIÓ

 afrofusVols iniciar-te en l’expresió? L’autoconeixement? “a través de la transformació, ens ajudarem a preparar accions reals que ens condueixin a l’alliberament del propi cos”. Per assolir-lo es farà tot unint i complementant dues expressions artístiques com el Teatre de lesOprimides i les Danses Afrofusió. Explorarem l’impacte de la combinació d’aquests llenguatges i ens nodrirem dels beneficis combinats de les seves tècniques.

El taller serà conduit conjuntament per l’Inma Pascual (Associació Cúrcuma) i Lucia Bretos (Tallerista d’Arrels en moviment).

Quan?: Dissabte 11 de març

Hora: 10 a 14h

Preu: 10€ (4h) Podeu omplint aquest formulari o trucant al 615844715

Lloc: Espai jove d’Alella (Antigues Escoles Fabra (1er pis) Avinguda Ferran Fabra, nº 1)

Processed with VSCO with hb2 preset

Anuncis

Autor: Cúrcuma, creació i acció amb perspectiva de gènere

Cúrcuma som una associació que promovem la transformació individual i col·lectiva a partir de processos d’empoderament que afavoreixin la consciència crítica i la llibertat integral, des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària. Volem una societat on les persones acceptin i s’enriqueixin amb la diferència, on allò desconegut que ens espera per fer-nos crèixer i ampliar sigui possible i valorat. Així, treballem per la diversitat en quant a identitats, desitjos i formes de fer i pensar, i on el conflicte sigui entès com a possibilitat per desenvolupar-se i descobrir altres camins. Potenciem activament la creativitat, la horitzontalitat i la participació, tant en els processos d’aprenentatge que generem i acompanyem, com en els múltiples contextos socials en els que totes ens trobem, afavorint així la igualtat pel que fa a drets i oportunitats.